Delta Light serveert mix van licht, technologie, vorm en kleur op horecabeurs Equip’Hotel 2018 in Parijs

Delta Light serveert mix van licht, technologie, vorm en kleur op horecabeurs Equip’Hotel 2018 in Parijs

Van 11 tot en met 15 november 2018 is Equip’Hotel 2018 in Parijs the place to be voor horecaprofessionals. Op de tweejaarlijkse internationale horecavakbeurs tonen 1.500 exposanten een blik op de toekomst van hospitality. Waaronder Delta Light, dat er zijn nieuwe reeksen decoratieve architecturale verlichting “Reflections” in de kijker plaatst.

Equip’Hotel schotelt een breed programma voor, zowel op de beursvloer als in hotels in Parijs. Trends, innovaties en aangenaam netwerken lokken telkens weer ruim 100.000 internationale horecaprofessionals uit 130 landen naar de Porte de Versailles in Parijs.

Buiten comfortzone
‘Inno-fusion’, ofwel de combinatie van verschillende elementen uit uiteenlopende branches, culturen en lifestyles, vormt het thema van deze editie van Equip’Hotel. De nieuwigheden van Delta Light passen perfect binnen deze filosofie, stelt Jan Ameloot, Managing Director bij Delta Light: “Ons designteam is buiten zijn comfortzone getreden om aan een reeks expressievere designs te werken, met als resultaat gewaagde nieuwe vormen, afwerkingen en kleuren.”

Symbiose van licht, technologie, vorm en kleur
Delta Light speelt in zijn nieuwe Reflections reeksen decoratieve architecturale verlichting met warme kleuren, gecombineerd met zowel subtiele als meer expressieve texturen en vormen. De reeksen “Mello”, “Miles” en “Soirée” zijn uiterst geschikt voor horecapanden die een specifieke sfeersetting vereisen.

In het totaal kan je maar liefst 14 productfamilies ontdekken op de Delta Light stand tijdens Equip’Hotel 2018 (Hal 2,2, stand B100). Een overzicht van enkele blikvangers.

Miles

Story image

De Miles-collectie bestaat uit vier louter met de hand vervaardigde glazen vormen in vier verschillende kleuren (roze, amber, gerookt, nevel). Ze zijn herkenbaar en toch in alle opzichten uniek.

Soiree

Story image

Het Soiree-assortiment werd ontworpen als een collectie van volumineuze maar lichte en transparante, gesofisticeerde vormen, gevuld met een warm licht, die voor een compact en decoratief effect zorgen.

Hedra & Vizir

Story image

Het gefacetteerde uiterlijk van de Hedra-reeks creëert een intrigerende esthetische uitstraling. Vizir wordt gekenmerkt door zijn atypische scharnier, een designelement dat niet alleen in het oog sprint, maar ook als opslag dient voor technische onderdelen in de armatuur.

Punk

Story image

De Punk-spot maakt deel uit van de XY180-collectie, een samenwerking met de gerenommeerde architecten van OMA. Elementen van de punkcultuur passen perfect binnen de wereld van moderne architectuur en zijn een uitdrukking van individualisme en stedelijke attitudes. Ideaal voor een stoere bistro, toch?

Superloop

Story image

Deze veelzijdige collectie bestaat uit een assortiment ronde en rechte slanke vormen, voor een waaier aan verlichtingsmogelijkheden. Dankzij het door Delta Light op maat ontworpen 48 V-profiel binnenin kan je de verschillende modules eender waar in de ring toolfree positioneren, verplaatsen en richten.

Outdoor

Story image

Een bezoek aan een restaurant of hotel begint op de oprijlaan. Buitenverlichting speelt daarin een belangrijke rol. Outdoorverlichtingfamilies zoals Montur en Elbo tillen de buitenbeleving naar een hoger niveau.

VOOR MEER INFORMATIE:
Delta Light NV
Muizelstraat 2
B-8560 Wevelgem
Tel. +32 56 435 735
marketing@deltalight.com
www.deltalight.com
www.facebook.com/wearedeltalight
www.instagram.com/wearedeltalight
www.twitter.com/deltalight